• اگر مهمانی در طی روز باشد استفاده از آجیل، میوه و شیرینی اشکال ندارد. ولی سعی کنند همراه غذای پخته از آنها استفاده نکنند و اگر جایی خواستند غذای پخته بخورند هرگز آجیل، میوه و شیرینی با آن نخورند مگر دو سه ساعت قبل از غذا.
• در رابطه با شیرینی ها بهتر است میوه را جدا از شیرینی و آجیل مصرف کنند. منظور شیرینی های سالمی است که در بازار به فروش می رسد و با آرد درست می کنند. در هنگام خوردن شیرینی هم سعی شود با آن آب نخورند که مضر خواهد بود.
• از تخمه های دارای روغن های سرد مانند آفتاب گردان و تخمه ژاپنی و
امثال آن به هیچ وجه نبایداستفاده کنید.به جای آن می توانید انواع مختلف
تخمه کدو مصرف کنید که بسیار مفید است. تخم خریزه و طالبی هم مفید است و
هم چنین تخم یک نوع صنوبر به نام چلغوز که در ایران وجود ندارد اما در
اروپا خیلی طرفدار دارد نیز خوب است.
• در مورد آجیل باید دقت کنید هر
میوه ای که خدا بسته آفریده است مانند گردو و بادام را هرگز در آجیل ها
اگر به صورت باز باشند استفاده نکنید، چرا که مشکل آفرینند و باید در زمان
مصرف شکسته شوند و یا زمان کوتاهی از شکسته شدن آن گذشته باشد(مانند
پرتغال که میوه ای بسته است و درست نیست که ما آن را به صورت باز قرار
دهیم جز در زمان مصرف) . ولی پسته و فندق که خودش باز هست اشکال ندارد که
مغزش را جدا کنند.